springcross

Årets första lopp avklarat

Tjohej! Nu kanske den här sajten ska börja leva igen, nu när löpsäsongen har börjat.

Igår sprang jag årets första lopp, nämligen SpringCross. När jag anmälde mig till loppet hade jag hoppats på lite lera och såna trevliga utmaningar. Nu var det skog. Och mycket backar. Jag trodde ens inte att det fanns backar på Norra Djurgården. Känner mig som en turist i min hemstad.

Resultatet
6 km, 39:02 min, placering 162 av 352. Jag hade som mål att komma under 40 min och det gjorde jag! Tjohej (igen)! Hastigheten då? Ja, den blir 09:20 km/h eller då 06:30 min/km.

Något jobbigt
Jag har inte riktigt kommit i fas och hittar inte flåset. Tappade jag bort det förra året? Jag vet inte. Flåset, om du ser det här, så är du efterlyst och får gärna komma tillbaka. Gärna som brev på posten ;)

Den här morgonen har jag lagt in alla loppresultat här, så att jag (och du) enkelt kan jämföra.

/Tescho, som vill komma igång och vara stolt efter ett lopp (dvs få ett resultat över förväntan)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>